ЩО ТАКЕ FCA?

БАЧЕННЯ


Побачити світ преображений Ісусом Христом через вплив тренерів і спортсменів.

МІСІЯ


Супроводжувати кожного тренера й спортсмена в глибоких стосунках із Ісусом Христом та в співучасті в житті церкви.

ЦІННОСТІ


Наші стосунки демонструють непохитну віру в Ісуса Христа через: ЧЕСНІСТЬ • СЛУЖІННЯ • 

КОМАНДНУ РОБОТУ  МАЙСТЕРНІСТЬ

СТРАТЕГІЯ


Ми залучаємо, споряджаємо і задіюємо тренерів і спортсменів, прагнучи допомогти їм стати учнями Христа, щоб вони пізнали Його і зростали у Ньому, і допомагали іншим ставати учнями Христа.


КОРОТКА ІСТОРІЯ

Починаючи з 1954 року Асоціація християн спортсменів використовує потужне середовище спорту для того, щоб впливати на світ і розповідати про Ісуса Христа. FCA має довгу історію того, як Бог використовував тренерів і спортсменів, щоб змінювати серця мільйонів людей протягом багатьох років. Асоціація християн спортсменів розпочала своє служіння в Україні у 2009 році і довела, що FCA є  найбільшим спортивним служінням у світі. Cлужіння FCA сфокусовано на тренерах, заохочуючи, оснащуючи і допомагаючи використовувати свій вплив. Кожен тренер гідний почути Євангеліє, отримати Біблію і мати спілкування в християнському середовищі.



Христос - фокус нашого послання.

Біблія - наше основне і авторитетне джерело.

Спорт у фокусі - ми служимо тренерам і спортсменам.

Царство в думках - служіння в партнерстві з Церквою.

Орієнтація на партнерство - зв'язок із людьми, які готові служити.

Духовний ріст - допомогти людям пізнати Христа і зростати в Ньому.

Культурна адаптація - індивідуальний підхід до різних потреб людей.

Фінансування по вірі - завдяки людям, яких Бог побуджує підтримувати служіння FCA.



ЦІННОСТІ

Наші стосунки демонструють непохитну віру в Ісуса Христа через:


СТРАТЕГІЯ

Ми залучаємо, споряджаємо і задіюємо тренерів і спортсменів, прагнучи допомогти їм стати учнями Христа, щоб вони пізнали Його і зростали у Ньому, і допомагали іншим ставати учнями Христа.



ЗАЛУЧИТИ - ми залучаємо тренерів і спортсменів через щирі відносини, розділяючи з ними своє життя і Євангеліє (1 Солунян 2: 8).


СПОРЯДИТИ - ми споряджаємо тренерів і спортсменів, щоб вони могли зростати у Христі через Боже Слово (Ефесян 4:12).


ЗАДІЯТИ - ми сприяємо тому, щоб тренери залучали і споряджали інших пізнавати Христа і зростати в Ньому (2 Тимофія 2: 2).



МОЛІТЬСЯ

Станьте молитовним воїном FCA


· Оберіть сферу служіння FCA та моліться за конкретні потреби та прохання.

· Моліться за навернення тренерів та спортсменів  України.

· Моліться за один з напрямків служіння FCA.


ПІДТРИМУЙТЕ

Дізнайтесь, як зробити внесок у служіння Асоціації Християн Спортсменів використовуючи свої навички, час, фінанси та ресурси.


Ресурси – Біблія тренера, Новий Завіт для спортсменів, духовні підбадьорення - це ті речі, які відкривають багато дверей в Україні. Ми видаємо друковані ресурси, щоб допомогти лідерам в Україні будувати та розвивати служіння.


Час – Допоможіть тим, хто залучений в Україні до спортивного служіння, прийняти участь в міжнародних або національних проектах, щоб дізнатися про підхід до спортивного служіння Асоціації Християн Спорсменів і в подальшому перейняти та використовувати приклад працівників FCA.


Навички – служіть своїми здібностями, такими, як тренерство, ігровий досвід, служіння спортсменам та тренерам, розвиток та тренування навичок і вмінь.


Фінанси – зробіть матеріальний внесок з метою підтримки одного, чи кількох працівників, проекту, заходу, чи місіонерських поїздок.


ДОЛУЧАЙТЕСЯ

Асоціація Християн Спортсменів пропонує різноманітні можливості у служінні. Приєднуйтесь до нас у нашому баченні, до наших навчань, тренінгів, чи поїздок, щоб відкрити, поглибити та забезпечити ресурсами спортивне сужіння в Україні.


Поїздка бачення – забезпечує інформування та усвідомлення працівниками та волонтерами Асоціації Християн Спортсменів, через почуте, вивчене та побачене, завдячуючи переданому довіду міжнародних лідерів та партнерів спортивного служіння.


Навчальна поїздка – допомагає лідерам розвиватися та розвивати спортивне служіння, через надання їм можливості для навчання, отримання ресурсів та підбадьорення. Ми приймаємо в Україні фахівців, та відправляємо групи працівників та волонтерів за кордон для того, щоб підвищувати рівень та розвиток спортивного служіння в Україні.


Спортивна поїздка – мобілізує тренерів та спортсменів, щоб служити разом з партерами, з інших країн у здійсненні бачення спортивного служіння, через спортивні табори, змагання, ліги, тренінги.


Share by: